• -Puss In Boots: The Last Wish

  • Puss in Boots zbulon se pasioni i tij për aventurën ka bërë të vetën: ai ka djegur tetë nga nëntë jetët e tij. Puss nis një udhëtim epik për të gjetur dëshirën mitike të fundit dhe për të rikthyer nëntë jetët e tij.

  • Süre: 01:40:00

  • Director
  • Joel Crawford

-Puss In Boots: The Last Wish

Puss in Boots zbulon se pasioni i tij për aventurën ka bërë të vetën: ai ka djegur tetë nga nëntë jetët e tij. Puss nis një udhëtim epik për të gjetur dëshirën mitike të fundit dhe për të rikthyer nëntë jetët e tij.

  • Director
  • Joel Crawford

İlgili seansı seçerek biletinizi online olarak satın alabilirsiniz.

Sessions


Contact Us