• Avatar: The Way of Water-

  • Jake Sully jeton me familjen e tij të sapogjetur të krijuar në planetin e Pandorës. Sapo një kërcënim i njohur të kthehet për të përfunduar atë që ishte nisur më parë, Jake duhet të punojë me Neytirin dhe ushtrinë e racës Na'vi për të mbrojtur planetin e tyre.

  • Süre: 03:10:00

  • Players
  • Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Sam Worthington
  • Director
  • James Cameron

Avatar: The Way of Water-

Jake Sully jeton me familjen e tij të sapogjetur të krijuar në planetin e Pandorës. Sapo një kërcënim i njohur të kthehet për të përfunduar atë që ishte nisur më parë, Jake duhet të punojë me Neytirin dhe ushtrinë e racës Na'vi për të mbrojtur planetin e tyre.

  • Players
  • Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Sam Worthington
  • Director
  • James Cameron

İlgili seansı seçerek biletinizi online olarak satın alabilirsiniz.

Sessions


Contact Us